A háborúban hihetetlen vagyonok halmozódtak fel, amik az újjáépítés során erős politikai tőkét jelentettek. A technokrácia és a gazdasági világ összefonódásából kiemelkedett egy új nemesi rend, mely hatalmát egyaránt köszönhette a kapcsolatainak és pénzének, valamint a megsokasodó spirituális emanációknak.

A NOS-korában különleges események és csodák ezrei, tízezrei jelezték az emberek felé, hogy a világ nem csupán fizika és matematika. Csak kevesen tudták, hogy ennek a hátterében egy különös faj és egy még különösebb szervezet állt – a Katedrális.

A tényleges gazdasági és politikai hatalmat 2245-től az időutazás technológiáját birtokló, titokzatos Katedrális gyakorolja; látszólag semmi nem állhat annak útjába, hogy megkezdődjön a galaxis meghódítása.

Az Új Világrend bukását a 17-es űrrepülőraj felfedezései hozták el: alighogy megjelentek az első hipertér-utazásra alkalmas űrhajók, egy parafenomén testvérpár ismeretlen szupercivilizáció nyomaira bukkant a galaxis távoli szegletében.

A magukat megairának nevező von Anstettenek szembeszálltak a legyőzhetetlennek hitt Katedrálissal, és a „Bowman”-testvérek segítségével győzelmet arattak fölötte. Hónapok leforgása alatt megszállták a Földet s a lakott világokat, dicsőséges hódításukkal kezdetét vetti a Dominátus kora, amely egészen a 27. század végéig tartott.

Novellák
Alex Glover: Eva gyermekei

Patrick Morrison – Mickey Long: A Nemzet virtusa

Patrick J. Morrison: Az oligarcha vérvonala

Eva Fulrice (Imre Viktória Anna): Doktor Faustus hagyatéka

Andrew Fiddler (Hegedűs András): P-modell

Dwayne Hudson (Valyon Tamás): Igazság, mely álarcot hord

Mickey Long (Rákosi Miklós): Robbanás Vlagyivosztok felett

Anthony Sheenard: Hogyan piszkáljunk bele gátlástalanul a múltba, avagy miért rángattam meg Lao-ce szakállát

Megrendelés: e-könyv + papírkönyv!
2012. november 30-ig megrendelheted a papír és az elektronikus változatot egyben!

Rendeld meg a Tuan kiadótól közvetlenül a kötetet, és letöltheted az e-könyvet is!
MEGRENDELÉS
Megrendelés: papírkönyv
35% kedvezménnyel
3590 Ft HELYETT

2334 Ft!

Kizárólag a kiadó boltjában!

Legutóbbi hozzászólások